Alapanyagok

A superfoodok olyan gyümölcsök, zöldségek, magvak, fűfélék, algák vagy a levelek, amelyeknek nagyon magas a vitamin és ásványi anyag tartalmuk, rendkívül sok antioxidáns, enzim és az egészséges zsír található meg bennük - ezek a tápanyagok mind elengedhetetlenek az egészséghez és a jó közérzethez! Organikus és fenntartható forrásból származnak. Egészséges löket a testnek, amely segítségével úgy érzed majd kevesebb a feszültség, boldogabb, fittebb és energikusabb vagy. Keverd minden nap a turmixodba, joghurtodba, gyümölcsléhez, vagy vízhez, adagold süteményekbe, fagylaltokba, vagy salátákba!
Nyers szárított fehér faeper 150g
Nyers szárított fehér faeper 150g
TÖRÖK, NAPON SZÁRÍTOTT I Nyers I Organikus I Vegán I Gluténmentes
1 370 Ft
Kókuszpálma cukor 230g
Kókuszpálma cukor 230g
INDONÉZ, GRANULÁLT I Nyers I Organikus I Vegán I Gluténmentes
1 370 Ft
Kakaópor 180g
Kakaópor 180g
PERUI, CRIOLLO KAKAÓ I Nyers I Organikus I Vegán I Gluténmentes I Fairtrade
1 595 Ft
Nyers kakóbab töret 150g
Nyers kakóbab töret 150g
PERUI, CRIOLLO KAKAÓ I Nyers I Organikus I Vegán I Gluténmentes I Fairtrade
1 595 Ft
Szűz kakaóvaj 240g
Szűz kakaóvaj 240g
PERUI, CRIOLLO KAKAÓ I Organikus I Vegán I Gluténmentes I Fairtrade
2 545 Ft
Nyers lucuma gyümölcspor 180g
Nyers lucuma gyümölcspor 180g
PERUI, HIDEGEN DEHIDRATÁLT I Nyers I Organikus I Vegán I Gluténmentes
2 670 Ft
Nyers acai por 80g
Nyers acai por 80g
BRAZIL, FAGYASZTVA PORÍTOTT I Nyers I Organikus I Vegán I Gluténmentes I Fairtrade
4 460 Ft
Nyers csokoldé készítő csomag
Nyers csokoldé készítő csomag
HÁROM HOZZÁVALÓ I Organikus I Vegán I Gluténmentes
5 510 Ft

TANUSÍTVÁNYOK

Minden kakaó és vanília Fairtrade kereskedelemből származik és a Fairtrade Foundation által minősített. Ez azt jelenti, hogy a gazdák tisztességes árat kapnak termékeikért, és közösségeiket más formában is segítik pl.: lakhatási programok, üzleti képzések és az oktatás.

Szinte minden összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. Az egyetlen, ami nem az a xilit, amit a cukormentes szeletekhez használnak és ez is csak azért, mert a szerves xilit nem létezik. A Soil Association a legmagasabb ökológiai szabvány a világon. Minősítése azt jeleni, hogy alapanyagaink a legkevesebb növényvédő szert és agro-kémiai anyagot tartalmazzák, és a farmerek környezetbarát módon gazdálkodnak.

Minden termék a Vegán Társaság által igazoltan vegán. Nem használnak semmilyen állati terméket, beleértve a méhészeti termékeket is. A vegán védjegy garantálja, hogy a termékek és a gyártási folyamatok mentesek állati termékektől, melléktermékektől és származékaitól.

A világ első vegetáriánus szervezete által is tanúsítva.

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ NYERS CSOKOLÁDÉ

Szeretnél saját csokoládét készíteni? Nem is gondolnád milyen könnyű. Itt egy egyszerű recept, amely segítségével fantasztikus, édes és mennyei szeleteket alkothatsz magad is mindössze négy hozzávalóból (kakaóvaj, kakaópor, lucumapor, kókusz pálmacukor).

SAJAT-KESZITESU-NYERS-CSOKOLADEBővebben

Miért különleges a Raw Chololate?

Vega, szója és gluténmentes, organikus és fair trade, egyedülálló ízvilágú, díjnyertes termékek. A csokoládékhoz használt kakaót napon szárítják, nem hőkezelik. A nyers kakaóhoz adott minimális egyéb összetevőknek köszönhetően a kakaó íze páratlanul intenzív.

Bővebben

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.