Detox teák

Ha egy valóban hatékony detox teát keresel, amely méregtelenít és segít a fogyásban hashajtók alkalmazása nélkül, akkor a Stay Lean Tea szálas 100%-ban természetes és organikus tea a legjobb számodra. Felgyorsítja az anyagcserét, elnyomja az étvágyat, csökkenti a felfúvódást és természetesen tisztítja a szervezetedet. A 14 napos vagy a 28 napos Detox Tea programot használva természetes úton tisztíthatod meg a tested, ugyanakkor kiirthatod a káros toxinokat az emésztőrendszerből, amelyek miatt egy sor méreganyagok megragad benne.
28 napos detox program
28 napos detox program
Méregtelenítő tea I 100%-ban természetes I Nem tartalmaz hashajtót
16 290 Ft
Detox csomag program
Detox csomag program
Méregtelenítő tea I 100%-ban természetes I Nem tartalmaz hashajtót
31 200 Ft

Méregtelenítő vagy detox teák

Stay Lean Tea ausztrál teakeverék másként közelíti meg a fogyást mint legtöbb detox tea. 100%-ban természetes méregtelenítő tea, hozzávalói hashajtók használata helyett antioxidánsokból, aminosavakból, vitaminokból és a katekinekből állnak, amelyek együttműködnek és növelik az anyagcserét, természetes módon tisztítják meg a testet.

Bővebben

TEATOX KÚRA STAY LEAN TEAVEL

Ha épp fogyókúra előtt állsz vagy esetleg már kezded érezni, hogy fáradsz és a kilók nem, hogy le de éppen felfelé mennek a legjobb alkalom, hogy belekezdj egy teatox kúrába. Gondolj csak bele, mit veszíthetsz? Maximum néhány kilót, de amit nyersz egy egészségesebb test és jobb közérzet.

TEATOX-KURA-STAY-LEAN-TEAVELBővebben

Stay Lean Tea vélemények

Lássunk néhány valós méregtelenítő tea véleményt és tapasztalatot, amelyet a Stay Lean Tea fogyasztók osztottak meg. Az összes képet vagy e-mailben küldték be vagy a felhasználó osztotta meg Instagram oldalán.

Stay-Lean-Tea-velemenyekBővebben

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.