Food Therapy Market - Egészséges ételek, szuperélelmiszerek

3+1 OK, AMIÉRT SZOKJ RÁ A SUPERFOOD KEVERÉKEKRE!

31-OK-AMIERT-SZOKJ-RA-A-SUPERFOOD-KEVEREKEKRE-

Kedvenc #Cleanbeautyblogger-ünk @peonilla, aki szerelmese a természetes, natúr és organikus kozmetikumoknak és az egészségnek kipróbálta két Your Superfoods keverékünket. 

"Egy ideje próbálgatom ezt a két szuper finomságot, és azt kell mondanom, engem egyértelműen meggyőztek, hogy miért érdemes beiktatnom őket az étrendembe."

 

ÉS HOGY MI AZ A 3+1 OK, AMIÉRT ÉRDEMES RÁSZOKNI EZEKRE A KEVERÉKEKRE?​

  • Koncentráltan vihetsz be egy csomó szuper tápanyagot 

Ha nem bírod leerőltetni a napi ajánlott 10 adag zöldséget és gyümölcsöt, akkor ezek a mixek neked valók. De még ha példásan el is fogyasztod ezt a mennyiséget, jó ha tudod, hogy ma már tényleg nem tartalmaznak annyi tápanyagot a gyümölcsök és zöldségek, mint régen. Éppen ezért az emberek 80%-a “alultáplált” ebből a szempontból. Tehát fontos, hogy olyan táplálék- és étrend-kiegészítőket válogass össze magadnak, amikkel mindezeket pótolhatod. Ehhez szerintem nagyon klassz alternatíva a superfood porok rendszeres fogyasztása.

  • Szinte bármihez hozzákeverhetők

Ahogy említettem, zabkásához, müzlihez, joghurthoz, turmixhoz, smoothie-hoz és még sorolhatnám. Sőt, ha menő Insta-fotókat szeretnél gyártani, akkor készíthetsz trendi nyers matcha sütit vagy acai tálat is belőlük. (Ittvannak tök jó receptek egyébként).

  • Tiszták és jó minőségűek

Ezek a keveréket tényleg nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, mert nem csak marketing bla-bla a tisztaságuk és a magas minőségük. Organikus és fenntartható forrásból származnak + nagyon magas a tápanyagtartalmuk és nem utolsó sorban finomak is!

+1. Jótékonykodsz vele

A ráadás pedig, hogy minden megvásárolt termékkel az Action Against Hunger nevű szervezet által a súlyosan alultáplált gyermekeket támogatod, akik ilyenkor egy újabb csomag életmentő élelmiszert kapnak.

Olvassátok el a teljes cikket 3+1 OK, AMIÉRT SZOKJ RÁ A SUPERFOOD KEVERÉKEKRE! 

2018.06.24.Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.