Food Therapy Market - Egészséges ételek, szuperélelmiszerek

5 hasznos tipp, hogy jól induljon az éved

5-hasznos-tipp-hogy-jol-induljon-az-eved

ÚJÉV!!! Új kezdet, tiszta lap változás. Őszintén szólva én nem szoktam nagy újévi fogadalmakt tenni, de itt van néhány hasznos tipp az év első hetére, amelyek nekem nagyon beváltak. smiley

1. Takarítsd ki a konyhád és a gardróbod.

Nézz be a konyhaszekrényedbe és dodj ki minden lejárt, évek óta őrizgetett vagy hónapok óta kibontott élelmiszert, amit ugyse fogsz használni. Legtöbben megfogadjuk év elején, hogy egészségesebben étkezük, akkor kezdjük is hozzá. Válogasd szét a megmaradt ételeket. A kevésbé egszségeseket a nem használt ruháiddal együtt vidd el egy szeretetszolgálathoz. Takarítsd ki/le konyhaszekrényt, hogy csak úgy csillogjon. Ha itt kész vagy jöhet a gardrób. Tudom nehéz megválni a régi kedves daraboktól, de amit már évek óta nem hordtál minek őrzöd? Van olyan aki hasznát veszi, ajándékozd el ezeket is. Nekem a rendrakástól midig olyan "helyet adok az újnak" érzésem lesz :)

2. Jegyezd fel az egészségedre és a sportra vonatkozó terveidet az elkövetkező hónapokra.

Kicsi és reális célokat tűz ki, amiket nagy valószínűséggel be is tudsz tartani. Én pl. szeretnék heti egyszer jógázni, mert nagyon megtetszett. Szerintem ezt be is tudom majd tartani. Igyál több vizet (tippekez itt találsz hozzá), aludj többet, egyél minden nap tápláló ételeket (inspráló ötletek itt) stb.

3. Minőségi idő.

Lassan indul január első hete mindenkinek.  Használd ki, tölts időt azokkal akiket szeretsz, családdal, barátokkal, vagy fordítsd magadra. Tölsd fel magad szeretettel heart.

4. Menj ki a szabadba.

Csodás idő van, akár csak pár ercre is, de szívd magadba a téli friss levegőt. 

5. Vizsgáld meg önmagad.

Van valami a január első hetében, amitől mindig nagyon pozitívnak és boldognak érzem magam. Ha vannak terveid és céljaid az idei évre írd le őket. Jegyezz fel akár csak szavakat is, melyek eszedbe jutnak. Készíts álomtáblát, ha van kedved. Ezeket egész évben használhatod majd.

 

Örömökben, nevetésekben, álmokban, szeretetben, sikerekben és önmegvalósításban gazdag fantasztikus évet kívnánonk Neked!!!  

 

Zsuzsi 

2018.01.03.Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.