Food Therapy Market - Egészséges ételek, szuperélelmiszerek

FRESH START - EGÉSZSÉGES ÉLET, EGÉSZSÉGES LÉLEK

FRESH-START---EGESZSEGES-ELET-EGESZSEGES-LELEK-

Személyes találkozások során sokan kérdezitek, hogy miként kezdjetek bele az egészséges életmódba, hogyan legyen több energiátok, hogyan szabaduljatok meg az allergiától, ekcémától és egyéb kellemetlen tünetek sorától.

Mint sokan mások, én is így indultam el az egészséges életmód felé vezető úton, tejallergiával és ekcémával küszködve. Rengeteg probálkozás után rátaláltam a mentes, főként növényi alapú táplálkozásra, emellett belekezdtem a rendszeres mozgásba és a szuperélelmiszerek fogyasztásába is.

Sokat tanultam ezidő alatt és olyan szakértőket ismertem meg az utamon, akikkel közös célunk mentén azonnal kapcsolódni tudtunk.

Most együtt szeretnénk nektek is átadni azt a tudást, amivel megújulhattok, egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak lehettek mindennapjaitok során. Jobb időszak erre nem is lehetne más, mint a tavasz, a megújulás évszaka.

Mit tartalmaz a FRESH START 5 HETES PROGRAM?

ÉTREND
> Növényi alapú, teljes értékű recepteket BB Gabka - Csak a Mentes Séf Verseny 2018. győztesétől és a Food Therapy Market csapatától
> Egyedi, az alkalomra készült Életmód Journal-t, aminek segítségével követheted testi-lelki fejlődésed
> Bevásárlólistát és életmód e-bookokat
> Food Therapy Market termék csomagot, melyek segítségével támogathatod szervezeted méregtelenítését, feltöltődését.
    Super Green Mix 150g
    Energy Bomb Mix 5g
    Skinny Protein 15g
    Skinny Teatox 14 napos program, utántöltő
    Aqua Coconut kókuszvíz 250ml

LÉLEK
> Zárt Facebook csoport részvételt és folyamatos támogatást 5 héten keresztül szakértőinktől és a csoporttagoktól
> Rendszeres gyakorlatokat Gábor-Balogh Bernadett health coach-tól
> Heti mindfulness feladatokat

MOZGÁS
> Otthon elvégezhető könnyed mozgás tippeket
> Egy átmozgató és feltöltő közös jóga gyakorlást relaxációval és smoothiezással Kurdi Orsi jógaoktatótól

Ez a program nem csak recepteket tartalmaz! Célunk, hogy egy támogató közösségben, együtt dolgozzunk magunkon. Emellett segítségül hívjuk a szuperélelmiszerek és detox teák erejét, melyek segítenek beindítani szervezetünket, feltölteni tápanyag raktárainkat és ezáltal hangulatunkat is.

Azáltal, hogy odafigyelsz majd étkezésedre, használod a szuperélelmiszereket és bevezetsz egy kicsit több mozgást a mindennapjaidba meg fogod érezni, hogy szervezeted feltöltődik, megszabadul a méreganyagoktól. A lelki gyakorlatok során pedig segítünk elengedni a stresszt, a rossz megszokásokat és a felhalmozott terheket. Mindezt egy támogató közösségben tesszük.

CSATLAKOZOM

 

2019.03.20.Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.