Food Therapy Market - Egészséges ételek, szuperélelmiszerek

GYÓGYNÖVÉNYES MÉZEK

GYÓGYNÖVÉNYES MÉZEK – TERMÉSZETESEN EGÉSZSÉGES

A méz bolygónk egyik legrégebbi, spirituális tulajdonságokkal leginkább felvértezett tápláléka. Valóságos csodagyógyszer, édesítésre és táplálékként is felhasználjuk. Természetes immunrendszer erősítő, gazdag ásványi anyagokban, antioxidánsokban, probiotikumokban, tartalmaz vitaminokat, aminosavakat, szerves savakat és fontos enzimeket. Mindemellett ízletes és kiváló szénhidrátforrás, ráadásul kitűnően emészthető formában bocsájtja a szervezet rendelkezésére a cukrot (és ezzel az energiát). A gyógynövények használata szintén majdnem egyidős az emberiség történetével. Ezek a növények különböző módon felhasználva jótékony, gyógyító hatást gyakorolnak a szervezetre. Lehetnek erdei gyümölcsök mint a piros bogyók, fűszernövények, mezei, erdei virágok, füvek és még sokféle más növény, ami táplálékul szolgál embernek és állatnak egyaránt. Készítenek belőlük gyógyszereket, de nagy részük teák, teakeverékek, kenőcsök, olajak, illóolajak, szörpök, tinkturák, formájában kerül alkalmazásra.

GYÓGYNÖVÉNYES MÉZEK

Mindezeket a mágkus csodaszereket alapul véve alkotta meg a Herbatea Manufaktúra a Magyarországon egyedülálló GYÓGYNÖVÉNYES MÉZEKET, hogy varázsos egészségmegőrző hatásukat te is megtapasztalhasd.

Miért jó a gyógynövényes méz?

A gyógynövényes mézek alapját a mézet, a méhek készítik, a válogatott gyógynövényeket pedig a Herbatea Maufaktúra hozzáértő megálmodói teszik bele. A mézbe áztatott gyógynövények hatóanyaguk, illatanyaguk egy részét átadják a méznek és természetesen az ízét is megváltoztatják, adott növényre jellemzőre. At óvatosan gyűjtött, keveset mozgatott virágok virágporuk nagyrészét megőrzik, így ez a nagyon értékes növényi hatóanyag is belekerül a mézbe. Ugyanúgy használható, mint a méz általában, de a kioldódott hatóanyag kiegészíti a méz gyógyhatását.

Az így elkészített csodaszer számos jótékony hatást gyakorol szervezetünkre, ha napi 2-3 kiskanál mézet fogyasztunk, akár magában, akár teát ízesítve agy desszertekhez adagolva.

Az egyedi csoda mézekről!

mézek

A Herbatea Manufaktúránál tudatosan azon dolgoznak, hogy a Kárpát-medencében honos, bizonyítottan jótékony hatású, válogatott gyógynövényeket, mézet, fűszereket készítsenek. Nagy gondot fordítanak arra, hogy jó minőségű élelmiszert juttassanak el hozzátok. Hozzáadott tartósítószert, ízfokozót, aromát nem tartalmaznak termékeik, mert azt egészségtudatos, modern gasztronómiát kedvelő életérzést szeretnék ezáltal is képviselni.

Hiszik azt, hogy a gyógynövények lehetnek jóízűek, és hozzájárulnak az egészséges, boldog élethez. A termékeket olyan kompozícióban állítják össze, hogy a gyógynövények jótékony hatása érvényesüljön, és egy finom, kedvelhető "szeretterméket" nyújtsanaknk át minden egyes alkalommal.
A mézeket teában, kávéban, gyógynövényes italként fogyaszthatod. Különleges élelmiszerként a modern gasztronómia részei, vagy helyes használat mellett a gyógyhatásokat is élvezheted.

Természetesek, egészségesek és, finomak!

Lepd meg magad vagy ismerősöd, családtagod az egyik mágikus csoda mézzel. Hideg téli napon forró teába, meleg nyári napon jeges italként, desszertekhez adagolva vagy csak egy kiskanállal kiváló egészségmegőrző.

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.