Superkid csomag
Superkid csomag
Superkid csomag

Superkid csomag

25 500 Ft
Mennyiség: + - Kosárba
Raktáron

Itt az idei visszatérni a suliba!

Kezdődik az iskola és vele mit fog enni, vinni a gyerek naponta. Legyen változatos, finom és tápláló. Sajnos a legtöbb büfében kapható és iskolai étel, ital és snack tele van cukorral és adalékanyagokkal.

Fontosnak tartom, hogy gyermekeket már egészen kiskoruktól fogva tanítsuk arra, hogy vigyázzanak egészségükre, és ügyeljenek arra, mit esznek és az milyen hatással van az a testükre? 

Szeretnék segíteni Nektek szülőknek és gyerekeknek abban, hogy a szükséges tápanyagokat mókás, egészséges és finom módon biztosítsátok a kicsiknek, ezért a Your Superfoods csapata összerakott egy Superkid csomagot.
Az összeállítás mindent tartalmaz, amire szüksége van családodnak, hogy a helyes, egészséges, ízletes és szórakoztató étkezéshez megfelelő legyen. Nem csak gyerekeknek :)

Csomag tartalma:

- 1 doboz Forever Beautiful Mix 150g
- 1 doboz Super Green Mix 150g
- 1 doboz Chocolate Lover Mix 200g
- Superfoodok a gyerekeknek receptkönyv angol nyelven online

A keverékek leírását az egyedi terméklapokon találod.

Super évkezdés szuper gyerekeknek!
 


Miért a superfoodok? Mindenki tudja, hogy sok friss gyümölcsöt és zöldséget kell enni az optimális egészségi állapot és energia szint fenntartásánka érdekében. Azonban az emberek 80% -a nem fogyaszt elegendő vitamint és ásványi anyagot minden nap! Elfoglaltak vagyunk, nincs időnk erre figyelni, ...stb.

Ezért alkották meg a 6 funkcionális, tápanyag-sűrű, komplett egész táplálékkal rendelkező, funkcionális szuperétel keveréket készítettünk, amelyek természetesen magas tápanyagtartalmúak, mint a vitaminok és ásványi anyagok. Időt és pénzt takaríthat meg, és abban az időben elkezdheti érezni a legjobbat.


Receptötletek:

Minden mentes nyers csokis golyócskák

Bounty szelet egészségesen

Hasonló termékek

Fagylalt csomag
Fagylalt csomag
FAGYLALT CSOMAG I Nyers I Organikus I Vegán I Gluténmentes
25 500 Ft
Organic Magic Mushroom Mix 150g
Organic Magic Mushroom Mix 150g

SUPERFOOD KEVERÉK I Nyers I Organikus I Vegán I Gluténmentes I Töltsd fel magad antioxidánsokkal az egészséges hajért és bőrért I

9 100 Ft
Organic Forever Beautiful Mix 200g
Organic Forever Beautiful Mix 200g

ANTIOXIDÁNS KEVERÉK I I Nyers I Organikus I Vegán I Gluténmentes I Töltsd fel magad antioxidánsokkal az egészséges hajért és bőrért I

8 200 Ft
Kurkuma latte 120g
Kurkuma latte 120g

Latte keverék kurkumával I 100%-ban természetes I Vegan I Adalékanyagmentes I Gluténmentes 

5 560 Ft
Detox Your Superfoods csomag
Detox Your Superfoods csomag
TISZTÍTÓ KEVERÉKEK I Nyers I Organikus I Vegán
28 900 Ft
Organic Skinny Protein Mix 400g
Organic Skinny Protein Mix 400g

KARCSÚSÍTÓ FEHÉRJE KEVERÉK I Nyers I Organikus I Vegán I 62%-os növényi fehérje a megfelelő anyagcseréjért és az egészséges súlyért

11 100 Ft

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.