Nyers csokoládés csemegék

Ha a tökéletes csokoládéra vágysz jó helyen jársz. Organikus, vegán, gluténmentes és szójamentes nyers csokoládé szeletek. A kakaóbab és a kakaóvaj is fair trade kereskedelemből származik. A csokoládéhoz használt kakaót napon szárítják és nem hőkezelik. A minimálisan hozzáadott adalékoknak köszönhetően a kakaó íze páratlanul intenzív. Díjnyertes termékek, egyedi és különleges ízvilág.

TANUSÍTVÁNYOK

Minden kakaó és vanília Fairtrade kereskedelemből származik és a Fairtrade Foundation által minősített. Ez azt jelenti, hogy a gazdák tisztességes árat kapnak termékeikért, és közösségeiket más formában is segítik pl.: lakhatási programok, üzleti képzések és az oktatás.

Szinte minden összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. Az egyetlen, ami nem az a xilit, amit a cukormentes szeletekhez használnak és ez is csak azért, mert a szerves xilit nem létezik. A Soil Association a legmagasabb ökológiai szabvány a világon. Minősítése azt jeleni, hogy alapanyagaink a legkevesebb növényvédő szert és agro-kémiai anyagot tartalmazzák, és a farmerek környezetbarát módon gazdálkodnak.

Minden termék a Vegán Társaság által igazoltan vegán. Nem használnak semmilyen állati terméket, beleértve a méhészeti termékeket is. A vegán védjegy garantálja, hogy a termékek és a gyártási folyamatok mentesek állati termékektől, melléktermékektől és származékaitól.

A világ első vegetáriánus szervezete által is tanúsítva.

DÍJAK

A nyers csokoládéval bevont mandula arany csillaggal tért haza a 2016-os Great Taste Award-ról.

A Vanoffe Dark 1. helyezést nyert 2015-ben a Great Taste Awards-on

Vanoffe a legjobb vagán csokoládé a VegFest Awards-on 2015-ben

Great Taste Awards – Arany a Pitch Dark and Mentás szeletért is

Vegfest Awards 2014 - Raw Chocolate Mulberries a legjobb vegan snack jelölés

O2 Smarta Awards 2014 nyertese a társadalmi és környezetvédelmi elveiket figyelembe véve az egyik leginnovatívabb vállalat

Great Taste Awards - Aranyat nyert a Goji és a Narancs szelet

FreeFrom Food Awardra nevezték a Raw Chocolate Mulberries-t

BizzieBaby Award – Raw Chocolate Mulberries Snack Pack – bronzérem az anyukák és gyerek által odaítélve

MIÉRT VÁLASZD A NYERS CSOKOLÁDÉKAT

Biztos vagyok benne, hogy a legtöbben szeretitek a csokoládét, de szeretném veletek megosztani, hogy mi a különbség az étcsokoládé és a nyers csokoládé között. Ha egyszer megkóstolsz egy szeletet nyers csokit, nem lesznek kérdéseid.

MIERT-VALASZD-A-NYERS-CSOKOLADEKATBővebben

Miért különleges a Raw Chololate?

Vega, szója és gluténmentes, organikus és fair trade, egyedülálló ízvilágú, díjnyertes termékek. A csokoládékhoz használt kakaót napon szárítják, nem hőkezelik. A nyers kakaóhoz adott minimális egyéb összetevőknek köszönhetően a kakaó íze páratlanul intenzív.

Bővebben

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.